Activiteiten

Elke dinsdag middag zijn we te vinden in onze werkplaats. Op deze dag zijn we bezig met het maken van onze producten en het verwerken van jullie bestellingen.

Ook is het mogelijk om op deze dagen een kruidenconsult bij ons in te plannen. We kijken samen met jou naar je klacht en hulpvraag. Met behulp van onze kennis, helpen we je om bewustwording te creëren en inzicht te krijgen in de oorzaak van je klacht(en).

Wil je persoonlijk advies hebben over onze kruiden producten (zoals; zalven, crèmes, tincturen, oliën of thee) vraag dan gerust naar de mogelijkheden via de chat, WhatsApp, of de mail. Bellen mag natuurlijk ook.


 • Workshops

  Wil jij ook een zee aan kennis leren over kruiden? Doe dan mee aan een van onze workshops. We organiseren diverse workshops zoals...


  Lees verder --> • Kruidenwandeling

  Weet jij wat er in je omgeving groeit en bloeit? We lopen een route waarwe allerlei kruiden in je directe omgeving ontdekken. Je leert over...


  Lees verder --> • Kruidenconsult

  Ben je lichamelijk of geestelijk even uit balans? Heeft je lichaam even een extra boost nodig, en kun je extra ondersteuning gebruiken...?


  Lees verder --> • Lezingen

  Wij verzorgen lezingen over diverse thema's zoals bijvoorbeeld kruiden EHBO. Boek ons op locatie of vraag naar de mogelijkheden.


  Lees verder -->